Frakt og Betaling

Frakt og betaling

Frakt

Vi har fast frakt på 135,- via Bring, når du velger leveringsmåten «fast frakt».

Bestiller du for over 2199,- tilbyr vi gratis frakt. 

Hente i butikken

Varene kan også hentes hos Tønsberg Hestesport i butikken i Åsgårdstrand. Adresse Stangåsveien 33, 3179 Åsgårdstrand. Velg da «Lokal henting» under «Velg leveringsmåte».

Betaling 

På tonsberghestesport.no kan du benytte betalingsmulighetene Klarna, Vipps og PayPal. Vi har også kortterminal i butikken.

Klarna

I Klarna Checkout får du betalingsmåter som faktura, delbetaling og kredittkort. Du fyller inn epostadressen og postnummer så mottar du faktura i posten eller betaler med kort dersom du ønsker dette. 

Kredittkort – Når du handler med klarna kredittkort, bruker du ditt debit- eller kreditkortt ved betaling.

Klarna faktura – Når du handler med faktura fra Klarna, får du alltid varene dine hjem før du betaler. Du betaler ikke for varer som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk.Fakturaen vil vanligvis ha en betalingsfrist på 14 dager fra kjøpsdatoen

Delbetaling – Når du delbetaler eller velger å betale i ditt eget tempo, samles dine kjøp med Klarna på én faktura. Denne betaler du i slutten av måneden etter. En samlet månedsfaktura betyr én betaling, et KID-nummer og kun én fakturavgift på 45 kr. Er det første gang du velger å delbetale et kjøp, sender vi deg en kontoavtale slik at du kan godkjenne vilkårene for delbetaling. Når du har signert og returnert kontoavtalen sender vi deg månedsfakturaen i slutten av måneden. Forfallsdato vil være i begynnelsen av påfølgende måned. Du kan betale hele beløpet når du vil, eller dele opp beløpet og betale i ditt eget tempo.

Paypal

Vår kortløsning er levert av Paypal og holder de strengeste krav til sikkerhet. Når du taster inn ditt kortnummer blir dette gjort hos Paypal sin sikre server. Dette betyr at ingen av oss som jobber på Tonsberghestesport.no kan lese ditt kortnummer. Det er like sikkert å handle med kort hos oss som i en hvilken som helst butikk eller restaurant.

Vipps

Betal med Vipps på nett eller i appen din. Alt du trenger for å betale er mobilnummeret ditt, så betaler du i Vipps-appen med et klikk. Helt kortfritt.