Din Handlekurv

Ofte stilte spørsmål

Vi tar betalt med Klarna, Paypal og Vipps. Du kan også betale med Visa kort eller Masercard via Nets kortterminal i butikken. 

Det kan være flere grunde til dette. Klarna kan dessverre ikke opplyse oss om grunnene til dette, da det er beskyttede opplysninger. Men du kan ringe til dem direkte på tlf. 21 01 89 91 og få opplysninger om grunnen. Det kan være alt fra måten adressen er skrevet inn, til ubetalte fakturaer.

Klarna sender fakturaen direkte til deg med posten. Alle spørsmål ang. Klarna må tas med dem.

Vi pakker og sender alle ordre innen 24 timer. Tiden utover dette avhenger av postens leveringstider og din lokalisering. Normalt har du pakken din innen 2-3 virkedager. Hvis den skulle bli lengre, kontakter vi dere for å høre om det er ok.

Du mottar en e-post med sporingskode.

Hvis du ønsker å returnere din bestilling eller bytte et produkt, skal du kontakte oss.  Vi vil sende deg på e-post returskjema.

Det kan ta opptil 2 uker før vi har ferdigbehandlet din retur.  Det er viktig at man har sporingskode for pakken. IKKE send varer i retur uten å ha fått returskjema fra oss. Vi vil ikke kunne refundere tapte pakker uten en sporingskode. Blir returen godkjent vil pengene komme gjennom der dere har betalt den, f.eks. Klarna.

Vi har litt større utvalg i butikken og ofte flere tilbud. Så kom innom 🙂

Den er normalt 09.00 – 21.00. Evt. Vil vi skrive på «Eventer» hvor vi er. Der vil vi også ha med oss et utvalg i bilen. Skriv gjerne til oss om det er noe spesielt vi skal ta med.

Send spørsmål

Er det noe du lurer på som du ikke finner svar på kan du sende oss en melding her, så kommer vi tilbake til deg så fort det lar seg gjøre 🙂